jun 052007
 

>

Vilken spelning! Vilka bilar! Vilket väder! Gärdesloppet i söndags bjöd som vanligt på en miljö helgjuten för en Terrassorkester. Spelglädjen flödade, i publikvimlet syntes Terrasstelningar och andra stora som små trivas med omgivningarna. Fantastiska bilar svischade förbi – tyvärr hann man mest se dem blänka i ögonvrån ehurusomedan spelandet är lätt distraherande. Kanske blänkte ngt annat i ögonvrån också eftersom det här var sista spelningen för vår avgående ordinarie pianissa, sentimentalt värre men vi råkas nog framöver ändå! För att öka igenkänningsfaktorn bifogas idolbild – jag förväxlas lätt med Thore på hemsidan… Avskedshej – tack för mig! /Sophia

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.