Releaseparty 4:e december 2012

 

Nu är det nära!

Den 4:e december 2012 är det dags för skivsläpp av Terrassorkesterns nya skiva, Inspirerad utav Swing. (Du har väl inte missat att vi spelat in en ny skiva?)

Detta tilldrar sig på kvällen den 4:e, på Camarillo, Kungstensgatan 22 (karta). Vi öppnar dörrarna 18.00, och håller på till någon gång mellan 22 och 23 på kvällen.

Bar och enklare mat kommer att finnas till försäljning, samt såklart själva skivan. Det kommer att vara kontanter som gäller, så passera en bankomat på vägen dit.

Vi kommer att uppdatera denna sida mer mer information, dessutom finns det information både på Facebook och Google+ (passa gärna på att meddela att du tänker komma via Facebook och Google+-tillställningarna).

Missa inte detta tillfälle att ordna julklappsinköpen i god tid, och dessutom ha en trevlig kväll i Terrassorkesterns och andra glada vänners lag.

Vi ses väl den 4:e?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.